Menu Sluiten

Belang Luchtdicht Bouwen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Buitenleven – Energiezuinige Oplossingen – Inbouwscreens – Opbouwscreens – Rolluiken – 

Wenst u meer info over belang luchtdicht bouwen kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Belang Luchtdicht Bouwen

Ventilatie | Rolpoorten | Zonneschermen | Screens | Rolluiken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Belang luchtdicht bouwen

houtmassiefbouw houtskeletbouw current vakwerkbouw zelfbouwpakket waarom bouwen met fdw realisaties over fdw contact jobs infofdwwoningbouw.be houtskeletbouw houtskeletbouw een huis met een hart van hout het grote voordeel van een houtskeletbouw woning is de garantie op kwaliteit ten opzichte van een klassieke bouw. Deze kwaliteit krijg je omdat de wanden via een houten draagconstructie worden opgebouwd. Bovendien is de constructietijd aanzienlijk minder dan bij een klassieke bouw. Een houtskelet woning van fdw woningbouw wordt met oog voor duurzaamheid stabiliteit en jouw gezondheid opgetrokken. Lees verder de volledige draagconstructie van de houtskelet woning wordt in ons atelier gemaakt belang luchtdicht bouwen prijs Hierdoor ben je zeker van de beste kwaliteitscontrole. Op een werf is dat dikwijls veel moeilijker door bijvoorbeeld de weersomstandigheden. De opbouw en constructie van de houtskeletbo.

epb veiligheidscordinatie luchtdichtheid ventilatieverslaggeving blog contact menu epb veiligheidscordinatie luchtdichtheid ventilatieverslaggeving blog contact luchtdichtheid een belangrijke parameter voor de epcscore wat is het verband tussen de luchtdichtheid en de energieprestatie van uw huis hoe en wanneer wordt de luchtdichtheid gemeten we leggen het u hier klaar en duidelijk uit. Publiceer eerst uw site en log vervolgens direct in op uw gepubliceerde website via een computer of mobiel apparaat De diversiteit van belang luchtdicht bouwen Zorg dat u inlogt met uw wixaccount zodat u als admin op uw blog bent ingelogd. Ben bouwen de context van een luchtdichtheidsmeting ben bouwen of bijnaenergieneutraal bouwen is sinds de norm voor nieuwbouwwoningen in vlaanderen. Daarmee legt de vlaamse overheid elke bouwheer de verplichting op om te voldoen aan bepaalde vereisten inzake energi.

Kennis over Belang luchtdicht bouwen

nl franais franais x zoeken menu producten thema isolatie plaatsing luchtdichting wind en regendichting controle merk celit pro clima blaugelb triotherm iqcellulose iqprofil xfloc nativo blowerdoor diensten isoproc testing opleidingen opleidingscentrum technische ondersteuning verkoop verhuur herstellingen vind een … verdeler professional downloads op de hoogte nieuws updates subsidies inspiratie totaaloplossingen referentieprojecten wees gerust contact contacteer ons openingsuren medewerkers op de hoogte blog goed isoleren bij renovatie en nieuwbouw we zijn er nog niet arnout ulenaers aandachtspunten voor isolatie comfort luchtdichtheid akoestiek en brandveiligheid wist je dat isoleren veel meer is dan het aanbrengen.